מקום לאמנות בקרית המלאכה
"מקום לאמנות" הנה עמותה אשר נתמכת על ידי למעלה מ-60 אמנים, שרובם המכריע פעילים בשכונת קרית המלאכה. אנו מטפחים קהילת אמנים אשר פועלת יחד ליצירת מקום ידידותי ומקרב בו ניתן להיפגש, לשאול שאלות ולקיים שיתופי פעולה בין אמנים, אוצרים ומבקרים. העמותה מפעילה מרכז מבקרים וגלריה.
חלל התצוגה של העמותה מציג תערוכות מתחלפות אשר מפגישות בין אמנים ואוצרים וותיקים לאמנים ואוצרים בתחילת דרכם המקצועית. פרוייקט מתמשך נוסף המתקיים בחלל התצוגה הוא "X 9 קיר אמן". במסגרת הפרוייקט מוצגת העשייה העכשווית של תשעה מאמני העמותה בו זמנית. האמנים מציגים “קיר אמן” של עשייתם העכשווית בגלריה ומוזמנים ליזום הרצאות ומפגשים במקום ולקחת חלק בפעילויות העמותה.
שכונת קרית המלאכה בדרום תל אביב היא לב ליבה של סצנת האמנות הישראלית כיום. בתוך המבוך של מבני תעשייה משנות ה-50, מתקיים מיקרוקוסמוס של התפתחות אורבנית מרתקת ויצירתית. כאן תמצאו למעלה מ-200 סטודיואות של אמנים פעילים, כ- 15 גלריות ואמנות רחוב מרשימה.
מרכז מבקרים בקרית המלאכה
העמותה מפעילה מרכז מבקרים, על מנת לסייע לציבור המבקרים להתמצא בין שפע חללי האמנות שבשכונה.
במרכז המבקרים תמצאו:
- ריכוז רשימת התערוכות המוצגות בגלריות בקריה לצד רשימת "סטודיו פתוח".
- מפת התמצאות המפרטת את מיקומי הגלריות.
- סיורי אמנות: סיור היכרות עם קרית המלאכה (מדי שבועיים - התשלום כראות עיניכם), סיורים לקבוצות וסיורים פרטיים המותאמים לטעמכם.
- תיקי עבודות של אמני העמותה ועבודות מייצגות במחירים נגישים, קטלוגים וספרי אמן.
- ייעוץ וליווי ברכישת אמנות בהתאם לצורכי הלקוח.
שעות פתיחה:
ב'-ה': 18:00 - 11:00
שישי שבת: 14:00 - 10:30
ראשון: סגור