גלריות
טלי אמיתי-טביב | אימא אני אוהבת אותך, את כל כך לבנה 27/12/2018 - 08/11/2018
טלי אמיתי-טביב | אימא אני אוהבת אותך, את כל כך לבנה

טלי אמיתי-טביב | אימא אני אוהבת אותך, את כל כך לבנה

תערוכת יחיד לטלי אמיתי-טביב בגלריה המעבדה לצילום, אשר מציגה מחקר של האמנית בנסיונה להתחקות אחר עקבותיהם של הצילום, הזהות, הזיכרון והארכיון בחייה שלה עצמה. נקודת המוצא לכל אלו היא דף שנתלש מיומנה של אמה, בו כתובות שתי שורות בכתב יד: "אימא אני אוהבת אותך, את כל כך לבנה". 

התערוכה משלבת יצירות מארבעה גופי עבודה שיצרה אמיתי-טביב בשבע השנים האחרונות, אשר המשותף לכולם הוא אותו מרדף אחר הזיכרון, והגבול שבין היזכרות להמצאה ודמיון. בעבודותיה, אמיתי-טביב עוסקת בקילוף שכבות זכרון אנלוגי ועיבודן לכדי ארכיון דיגיטלי, מעבר מחומר צרוב באור לתבנית המספרית של הדיגיטל. במעבר הזה, באמצעות פעולת הסריקה, מתאפשרות 'טעויות תרגום' ביתר קלות, וכך הארכיון החדש שנוצר הוא משובש ומערבב יחדיו זמנים, מקומות ופרגמנטים של מציאות. כך, הארכיון הדיגיטלי נדמה לזיכרון האנושי, שגם הוא תמיד נתון לשיבוש ולקריאה סובייקטיבית ותלוית הקשר. באותו האופן, הדימויים הדיגיטליים שיוצרת אמיתי-טביב מבקשים להידמות למקור האנלוגי, אולם זהו ניסיון שנידון מראש לכשלון. 

אוצר: אסף גאם הכהן.

אירוע פתיחת התערוכה יתקיים ביום חמישי ה-8/11 בשעה 20:00.


גלריות ומוזיאונים המשוייכים לאירוע
תאריכים קודמים:

המעבדה לצילום (27/12/2018 - 08/11/2018)

גלריה לאמנות אשר הינה חלל תצוגה עצמאי וללא מטרות רווח, אשר שוכנת בחלל ייעודי בתוך הסדנה להדפסת ומסגור אמנות מבית SBY Color | שבח בן יהודה. הגלריה מתמקדת בתחום הצילום מתוך מטרה לשמש בית לקהילת הצילום והישראלית, ולהוות מרחב פיסי ורעיוני עבור מחקר בשדה הצילום. קרא עוד
0723923221
בעלות שיחה רגילה *
למידע נוסף, מלאו טופס זה!
:
:
:
...Loading...